Kleinere show's

Kleine show:

Door de flexibiliteit van onze attributen, zijn wij in staat om in een zeer korte tijd een mini show op te bouwen. Denk hierbij aan spektakel tijdens de pauzes van uw concours, cross of wielerevenementen. Waarbij een korte op- en afbouw tijd gewenst is. Maar ook als vaste opstelling op een beperkte ruimte tijdens uw evenement.


Andere attributen:

Wilt u een show waarbij gebruik gemaakt dient te worden van uw eigen machines / obstakels? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor extra uitdaging!


Wedstrijd mens/machine tegen mens en dier:

Benieuwd of wij, met onze machines het op kunnen nemen tegen uw beste ruiters ter paard?! Het gaat hier om een zeer ludieke en spectaculaire wedstrijd die over een parkoers van 6 hindernissen zal gaan. Elektronische tijdwaarneming is een must. Aangezien het verschil in tijd ontzettend klein zal zijn. In wie zijn voordeel? Boek deze spectaculaire wedstrijd, en wij laten het u dat graag zien!!


Tv- show:

Op zoek naar spektakel tijdens de opnamens van uw programma? Wij geven hier graag invulling aan.Oldskool:

Natuurlijk is het mogelijk dat wij een show komen verzorgen op de door u geregelde attributen. Denk hierbij aan ; platte boeren wagens, rioolbuizen, sloopauto’s, pallets, kabelhaspels en bielzen.